EMISIUNI TV

ROMANII AU TALENT 2019 – PRIMA EDITIE

Vezi acum Episodul 1 Online din Romanii au talent 2019.

In prima editie din sezonul #9suprem Romanii au talent, juratii vor fi uimiti. Vor fi uimiti de reprezentatia remarcabila a unei concurente care l-a facut pe Andi Moisescu sa aclame numarul si pe Andra si Florin Calinescu sa se ridice in picioare. “Esti incredibila, neasteptata, esti unica. M-ai omorat!”, va spune Andi. La sfarsitul prestatiei, Andra merge in culise pentru a face o fotografie cu concurenta, fiind profund impresionata de calitatile ei. 
Vom vedea si prima lectie de dans pe care o ia Mihai Petre de la un concurent. Printre hohote de ras, Florin Calinescu il provoaca pe Mihai sa se alature concurentului pe scena. Sa danseze impreuna pe coregrafia acestuia. Bineinteles, de pe scena nu puteau lipsi Smiley si Pavel Bartos, care cu aceasta ocazie unica au invatat noi miscari de dans.
“Faptul ca vii in fata mea cu o astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice inchipuire” i-a spus Florin Calinescu unei concurente care a lasat publicul fara cuvinte. “Este admirabill mesajul pe care il transmiti. Te admir si te iubesc pentru asta!”, i-a transmis Andra, emotionata, la sfarsitul numarului.

RATSz9Ep1 – Server 1

RATSz9Ep1 – Server 2

Click to comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai vizionate!

To Top